CAMILLA RAU
PETERSEN

for Camilla Rau Petersen

Autisme & Arbejdsliv Trailer
Hvorfor er det en styrke at være god til detaljer, når man er politibetjent? Hvordan kan man dække over en glemsom hukommelse eller letpåvirkelige sanser? Og er det overhovedet en god idé at gøre det?
Autisme & Arbejdsliv er den første film ud af en triologi, der retter fokus på erfaringer med arbejdslivet, når man har en asperger profil. I løbet af sommeren 2014 udkommer to film mere med samme tema.

for Funky Dogs

Har du lyst til at bage dine egne hundekiks?
Så se med når Pia Hviid bager ginger bread kiks - til hunde! Opskriften har hun selv udviklet, og den findes i hendes bog “Hundesulten” - den første danske opskriftsbog med hundekiks og andre godbidder.

for Nordisk Korthandel

Kom med til reception i Nordisk Korthandel
Kirsten Marie Ludvig, ejer af butikken Nordisk Korthandel, har 25 års jubilæum, og det fejres med en reception i butikken.

for Svend Aage Sørensen

Malerarbejde handler ikke kun om pensler og maling
Se med her og bliv klogere på processerne, når Malerfirmaet Svend Aage Sørensen viser nogle af de forskellige typer malerarbejder, firmaet tilbyder.

for Svend Aage Sørensen

Malerbejde i en stor entreprise
Bygherren for DSV’s nye hovedkvarter udtaler sig om samarbejdet med malerfirmaet Svend Aage Sørensen, og der vises eksempler på malerarbejdet i den store entreprise.

for Al Jadeed

Det bizarre falder helt naturligt
Den libanesiske maler Annie Kurkdjian har været i gennem flere traditionelle uddannelser og kunstretninger inden hun fandt sig selv i "det bizzare".

for Al Jadeed

De færreste kender til genbrug
Der er ikke mange indbyggere i Beirut, som benytter sig af byens genbrugsstationer. Der er nu heller ikke særlig mange af dem, og spørger man, hvad genbrugsstationerne skal bruges til, dukker mange farverige forklaringer op.

for Al Jadeed

Snowboard eller bikini
Det er vinteren 2009 og den årlige skisports- og modefestival er skudt i gang i Fereya, Libanons største skisportssted.
Bikiniklædte modeller dyster mod skiløbere og snowboardere om publikums opmærksomhed, og efter en tur i snedriverne tager Al Jadeed en snak med tre unge internationale talenter, der ikke anede, at passionen for snowboarding kunne føre dem til de libanesiske bjergtinder.